Gazi Üniversitesi YÖK Engelsiz Üniversite Ödülleri-2019 Bayrak Ödüllerinde Aday Olmaya Hak Kazanmıştır - Engelli Danışma Birimi
23 Mayıs 2019 11:09

Yükseköğretim Kurulu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Engelsiz Üniversite Bayrak Ödüllerinde Gazi Üniversitesi, Mekanda Erişilebilirlik kategorisinde Rektörlük Binası, Gazi Eğitim Fakültesi Bosna ve Hersek Binaları ile Turuncu bayrak adayı olmayı hak kazanmıştır. YÖK'unda 15 Mayıs 2019 tarihinde yapılan törenle bayrak ödülleri dağıtılmıştır. Yapılan törene katılarak adaylık ödüllerini Gazi Üniverisitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Alper CEYLAN ve Engelli Birimi Koordinatör Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Pınar ŞAFAK almışlardır. Engelli Öğrenci Birimi olarak başta Gazi Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İbrahim USLAN'a, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Alper CEYLAN'a, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa SARIKAYA'ya, Dekan Yardımcılarımız Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hasan ES ve Dr. Öğr. Üyesi Sayın Zehni KOÇ'a, Özel Eğitim Bölümü 3. sınıf öğrencilerimize destekleri için teşekkür ederiz.